image
 |  2 6 Серпня 2022 | 20:39

На Волині хотіли розібрати залізничні колії

У Камінь-Каширську міську раду вкотре звернулися за дозволом розібрати залізничне полотно на її території. Мова велася, зокрема, про під’їзні колії загальною протяжністю майже півтора кілометра, які використовувалися місцевими підприємствами.

Втім, розглядаючи лист-звернення від відокремленого структурного підрозділу «Ковельська дистанція колії», депутати міської ради зійшлися на думці, що наразі цього робити не варто. Тим більше, що одне із підприємств користується ними і тепер, - пише газета Полісся.

Таким чином було прийняте рішення відмовити ВСП «Ковельська дистанція колії» у демонтажі, зокрема, під’їзної колії № 9 протяжністю 285 м, котру використовувала для виробничих потреб Камінь-Каширська міжрайбаза, під’їзної колії № 10 протяжністю 438 м, що використовувалась для виробничих потреб підприємства «Зернопродтрейд», а також під’їзної колії № 6 протяжністю 607 м, що використовує для виробничих потреб ДП «Камінь-Каширське лісове господарство».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити