image
 |  0 8 Квітня 2021 | 13:12

На Волині лісовози зруйнували дорогу між селами (ФОТО)

Лісовози зруйнували дорогу між селами Нудиже – Головне Ковельського району.

Про це у себе на сторінці в мережі Фесбук написав мешканець Головненської ОТГ.

Відрізок дороги між населеними пунктами Нудижен та Головне Головненської громади зруйнували лісовози, нині дорога стала небезпечною та аварійною для проїзду автомобілів.

Також відсутня будь-які інформаційні дорожні знаки, які б повідомляли про небезпечний відрізок дороги. За такий стан доріг має хтось відповідати, - таку думку висловив у своєму дописі мешканець громади Віктор Саць.

«Хто має відповідати за аварійну ділянку дороги? На відрізку автошляху Нудиже-Головне, неподалік місця, де ремонтують міст, є дуже небезпечна ділянка дороги, де зовсім відсутнє узбіччя. Особливо небезпечна дана частина дороги в нічний час, адже ширина проїзної дороги трохи більша 3-х метрів. Спробуй там розминутися з зустрічним транспортом і опинишся в кюветі... Відсутні дорожні попереджувальні знаки, так само, як обочина... Дорога порвана лісовозами, проте ніхто не поспішає, щоб засипати узбіччя. Мені не байдуже, знаючи це небезпечне місце, я хочу застерегти всіх водіїв, які можуть, не доведи Боже, потрапити в халепу. Посудіть самі, якщо звернете увагу на фото. Всім учасникам дорожного руху я хочу побажати щасливої дороги. Бережіть себе і всіх, хто поряд з Вами!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег БАСАЛИК: Через місцевих інтриганів другу каденцію працюю без заступників

До слова, за стан місцевих доріг також несе повну відповідальність голова Головненської ОТГ Микола Давидюк та місцеві депутати, яких обрали люди, для того аби вони опікувались долею громади.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити