image
 |  0 5 Лютого 2021 | 13:09

На Волині офіцер громади відвіз дідуся із занедбаної оселі до реабілітаційного центру (ФОТО)

Під час об‘їзду Рівненська ТГ поліцейський офіцер громади капітан поліції Василь Стернійчук звернув увагу на будинок, який з першого вигляду здавався покинутим.

Про це інформує Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Вирішивши перевірити його, поліцейський офіцер громади застав там чоловіка, який назвався дідом Василем. Він розповів, що це його помешкання і він тут проживає, а через те, що в нього немає коштів, він не може утримувати будинок та його опалювати. Родичі відвернулись від нього, лише сусіди інколи чимось допомагають.

Поспілкувавшись із дідусем, поліцейський офіцер громади вирішив хоч якось допомогти, адже в таких умовах старенького чоловіка не можна було залишати. Поліцейський зателефонував в реабілітаційний центр та повідомив дану проблему. Спільно з громадою дідусеві було запропоновано певний час пожити в ребілітаційному центрі, на що останній радо погодився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі продають з аукціону літаки (ФОТО)

Через декілька днів поліцейський офіцер громади навідав дідуся Василя та зрозумів, що той почуває себе добре та комфортно в даному закладі та дуже вдячний за такий вчинок зі сторони поліцейського.

«Я тут для того, щоб слідкувати за правопорядком та надавати руку допомоги тому, хто цього потребує. Також будь яку проблему можна вирішити, якщо діяти разом» - коментує поліцейський офіцер громади Василь Стернійчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити