image
 |  14 4 Червня 2021 | 19:59

На Волині перейменують місто

Розпочати процедуру щодо перейменування міста Володимира-Волинського вирішили депутати міської ради під час чергової сесії.

Про це інформує Володимир-Волинська міська територіальна громада. 

Як зазначив у своєму виступі автор проекту рішення депутат Андрій Гнатюк, позитивне голосування за перейменування міста запустить процес масштабного обговорення в нашій громаді питання, яке уже протягом багатьох років неодноразово порушувалось.

На підтримку цього рішення виступив і міський голова Ігор Пальонка, який зазначив, що це питання є дуже важливе для нашого древнього міста, яке заслуговує знову носити свою історичну назву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир-Волинська міська територіальна громада. Офіційна сторінка

Більшістю голосів проект рішення підтримано, тож невдовзі буде створено робочу групу з питання перейменування міста Володимира-Волинського, після чого будуть проведені громадські слухання, за результатами яких порушать клопотання перед Волинською обласною радою щодо внесення подання до Верховної Ради України про перейменування міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити