image
 |  2 13 Січня 2021 | 17:59

На Волині посеред дороги зупинили авто з фальсифікатом

В рамках операції «Акциз-2020» співробітниками податкової міліції у взаємодії з працівниками оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону, на автошляху Н-22 сполученням «Рівне-Луцьк-Устилуг», затримано транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування масштабної партії фальсифікованого алкоголю.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Так, в ході реалізації наявної оперативної інформації щодо можливого незаконного транспортування алкогольних напоїв у місті Володимир-Волинський фіскалами затримано вантажний транспортний засіб. В ході проведення огляду автомобіля виявлено більше 2000 літрів фальсифікованої горілчаної продукції та 400 літрів спирту сумнівної якості. При цьому, у водія були відсутні будь які дозвільні документи стосовно походження та транспортування товарів акцизної групи.

За результатами проведених заходів виявлений підакциз орієнтовною вартістю 600 тис.грн. вилучено. Крім того, вилучено транспортний засіб, яким здійснювалось їх незаконне транспортування.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст.177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забув вийти з відпустки? Журналісти припускають, що голова Волинської ОДА прогулює роботу (ВІДЕО)

В ГУ ДФС у Волинській області попереджають, що фальсифікат виготовляється в антисанітарних умовах із сировини невідомого походження з використанням невстановлених інгредієнтів, добавок і барвників , що становлять загрозу для здоров’я і навіть для життя людей.

У зв’язку з цим, напередодні Новорічних та Різдвяних свят на Волині працівники податкової міліції в посиленому режимі відпрацьовують ринок обігу товарів акцизної групи. Просимо небайдужих громадян інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів за тел. (0332) 777-102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити