image
 |  0 10 Січня 2019 | 19:49

На Волині п'яні хулігани побили ліцеїстів

Двоє неповнолітніх, перебуваючи у нетверезому стані, побили ліцеїстів, бо ті відмовилися давати їм гроші на цигарки.

Про це повідомляє ІА "Волинські Новини" з посиланням на Ратнівський районний суд Волинської області від 8 січня. 

Інцидент трапився в гуртожитку Старовижівського професійного ліцею, що на Волині. 

Двоє неповнолітніх у стані алкогольного сп’яніння заходили до кімнат гуртожитку Старовижівського професійного ліцею та вимагали в інших неповнолітніх гроші на сигарети. Коли ті відмовлялися дати їм кошти чи просто не мали грошей, то застосовували до них фізичне насилля. 

Обвинуваченим вдалося забрати 1 гривню 75 копійок, 2 гривні та 20 гривень. 

Один з обвинувачених заперечив обставину скоєння кримінального правопорушення в стані алкогольного сп'яніння. За його словами, він випив пляшку пива вже після скоєння злочину. Натомість інший обвинувачений взагалі свою вину не визнав.  

Однак винуватість обох неповнолітніх доводиться дослідженими у судовому засіданні доказами, зокрема показами потерпілих та судово-медичною експертизою. 

Суд визнав обох неповнолітніх винними та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки кожному, однак на підставі ст. 75,76 КК України звільнив їх від призначеного покарання, якщо вони протягом двох років не вчинять нового злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хулігани кинули петарду під ноги АТОвцю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити