image
 |  14 15 Вересня 2020 | 12:58

На Волині п'яний водій давав гроші поліцейським (ФОТО)

13 вересня, близько 4-ї години ночі, на вулиці Варшавській у місті Ковелі за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Passat.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час перевірки документів у 36-річного водія, поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Останній, із метою уникнення адміністративної відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду в сумі дві тисячі гривень.

Другий випадок трапився на стаціонарному посту, що розміщений на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

Під час перевірки транспортного засобу Mercedes-Benz 609d, який використовується для регулярних пасажирських перевезень, патрульні виявили, що автомобіль переобладнано з порушенням правил, норм і стандартів. А саме, встановлено одне додаткове місце для сидіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонтан на Театральному майдані Луцька не вдалось облаштувати через карантин та антимонопольний комітет

Під час перевірки документів, 54-річний водій намагався надати патрульним неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі двісті гривень.

Поліцейські у двох випадках склали всі необхідні адміністративні матеріали, а на місце подій викликали слідчо-оперативну групу.

Наразі за цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити