image
 |  14 25 Вересня 2020 | 18:49

На Волині розгортають додаткові ліжкомісця для хворих на COVID-19

В області ухвалили рішення про розгортання 50 додаткових ліжкомісць у лікарнях першої хвилі для хворих на COVID-19.

Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив заступник начальника управління охорони здоров’я Валерій Руцький, - пише Суспільне.

Станом на 25 вересня у лікарнях першої хвилі на Волині госпіталізовано 497 осіб, у 283 з них підтверджений діагноз COVID-19. Найбільше недужих нині в обласній інфекційній лікарні. Там зайнято 81,9% ліжкомісць.

В області показник завантаженості ліжкомісць у лікарнях першої хвилі коливається у межах 47-51,9 %, - розповіла заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка.

У зв'язку з такими показниками завантаженості ліжок у медичних закладах обласна комісія ТЕБ та НС вирішила розгорнути в області додатково 50 ліжок. Такі ліжка розгорнуть у Камінь-Каширський, Маневицькій, Ратнівській та Рожищенській лікарнях.

Нагадаємо, 8 вересня обласна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення у лікарнях першої хвилі додатково розгорнуть 40 ліжкомісць для пацієнтів з коронавірусною хворобою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити