image
 |  5 14 Листопада 2019 | 16:07

На Волині ще одна міська рада - проти «формули Штанмайєра» та проти продажу землі

Нововолинська міська рада підтримала звернення до президента України та голови Верховної Ради щодо недопущення реалізації «формули Штанмайєра» та проти продажу землі сільськогосподарського призначення.

Про це «ВолиньUA» інформує депутат Нововолинської міської ради від ВО «Свобода» Вадим Киричук.

Депутати звернулися до Президента України і голови Верховної Ради щодо недопущення здачі національних інтересів та надання особливого статусу Донбасу.

«Вимагаємо від чинного Президента України в логіці врегулювання проблематики Донбасу і Криму керуватися виключно національними інтересами, українським законодавством та визнаними міжнародними правовими нормами.

Читайте також: «Слуга народу» Стернійчук зганьбив Волинський край, – депутат Волиньради про голосування за продаж землі

Щодо допущення продажу землі сільськогосподарського призначення підтримано депутатами Нововолинської міської ради ряд вимог, серед яких продовжити до 2025 року мараторій на продаж землі, розпочати громадські обговорення стосовно провадження ринку землі.

Дані звернення підтримані більшістю депутатів міської ради.

Читайте також: Під вигуки «Ганьба!»: Верховна Рада проголосувала за продаж землі

До слова, минулого тижня на Волині приїздили Зе-тріо агітаторів, які намагались переконати про «райдужнє» майбутнє, яке чекає фермерів від запровадження даної земельної реформи. Однак ця зустріч для столичних гостей виявилась провальною.

Читайте також:  Українська земля за ціною кросівок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити