image
 |  2 14 Листопада 2019 | 10:19

«Слуга народу» Стернійчук зганьбив Волинський край, – депутат Волиньради про голосування за продаж землі

«Гидко, що серед тих, у кого піднялася рука на найбільшу цінність українського народу, – нардеп з Волині Валерій Стернійчук. Сьогодні він зганьбив Волинський край. Показав, що в пориві догодити своєму патрону Зеленському в цього «слуги народу» не зосталося ні честі, ні совісті».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської «Свободи», депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як волинські депутати голосували за продаж землі

"Абсолютно відірвані від народу «слуги народу» та їх прислужники-блюдолизи проголосували за «дерибан» української землі, фактично – за здачу України. Інакше, як національною зрадою, назвати це не можу", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від «слуги народу» Стернійчука на Волині вимагають визначитися з позицією щодо продажу землі

На думку Анатолія Вітіва, нардеп Валерій Стернійчук брутально наплював на рішення і Волинської обласної, і багатьох районних та міських рад і громад нашого краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська облрада підтримала звернення щодо заборони продажу землі сільгосппризначення

"Хіба після такого вони ще мають моральне право називати себе «слугами народу»? Свинопаси-недодепутати. Люди це запам’ятають, вони не пробачать…" – вважає Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити