image
 |  9 20 Січня 2022 | 18:58

На Волині — штормове попередження

У п’ятницю, 21 січня, на Волині очікуються сильні пориви вітру та хуртовини. Через негоду на території області оголосили жовтий рівень небезпеки.

Про це розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології, - пишуть Волинські новини

Як повідомила чергова синоптикиня Надія Голя, завтра не території області очікують хмарну погоду із опадами у вигляді невеликого снігу. На дорогах – ожеледиця, місцями хуртовини. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду, подекуди із поривами 15-20 метрів за секунду. Вдень пориви вітру місцями досягнуть позначки 19-24 метрів за секунду.

Температура повітря в області вночі коливатиметься від 1 до 6 градусів морозу, вдень буде від 4 градусів нижче нуля до 1 градусу тепла.

У Луцьку вночі очікують температурні показники від -3…-5 градусів, вдень – від нуля до -2 градусів за Цельсієм.

«Станом на сьогодні над областю проходять холодні атмосферні фронти. Циклон з центром над Скандинавським півостровом, який рухається на південний схід, зачепить і Волинь. Останнім часом один циклон змінює інший, тому протягом місяця спостерігаємо вітри. Вітряна погода збережеться також 21 та 22 січня», — розповіла синоптикиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі розроблять карту стихійних сміттєзвалищ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити