image
 |  0 12 Листопада 2019 | 10:05

На Волині судили іноземця, який організував канал нелегальної міграції до країн ЄС

На Волині судили громадянина Нідерландів, який організував міжнародний канал нелегальної міграції.

Про це пише "Волинь24" із посиланням на пресслужбу Прокуратури Волині.

Так, Шацький районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури та 48-річним підданим Королівства Нідерланди, який незаконно переправляв через державний кордон України до Республіки Польща громадянку Ісламської Республіки Афганістан.

Прибувши в Україну 19 жовтня 2019 року й маючи при собі паспорт громадянки Нідерландів, чоловік зустрівся в Києві із жінкою, яку бажав на кордоні видати за власницю паспорта.

У столиці спритник вирішив питання про проставлення у паспорті відмітки про в'їзд жінки в Україну.

Наступного дня вони разом автомобілем вирушили до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» й у ніч на 21 жовтня намагалися виїхати у Польщу.

Проте під час проходження паспортного контролю ці незаконні дії були припинені інспекторами відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону.

Підданий Королівства Нідерланди визнав свою винуватість у незаконному переправленні особи через державний кордон України та щиро розкаявся у скоєному.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості й призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 8500 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Дубневича: детективи НАБУ під час обшуків знайшли файл із «контактами Кучми»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити