image
 |  0 23 Вересня 2023 | 17:48

На Волині відкрили чергову поліцейську станцію (ФОТО, ВІДЕО)

Потужна інвестиція у безпеку громади: у Торчині відкрили чергову поліцейську станцію. Це вже 35 поліцейська станція на теренах Волинської області. Обслуговуватиме вона 24 населені пункти, в яких проживають майже десять тисяч осіб.

Про це інформує поліція Волинської області.

Участь у відкритті взяли начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, голова Торчинської громади Юрій Кревський, співробітники поліції, представники місцевої влади.

Як розповів Юрій Крошко, у січні цього року Головне управління Національної поліції у Волинській області підписало Меморандум про співпрацю з керівником Торчинської територіальної громади, а вже сьогодні усі можуть бачити результат спільної роботи.

«Всі необхідні умови громада виконала: облаштувала для свого офіцера службове приміщення, придбала автомобіль. Ми, зі свого боку, здійснили відбір та навчання офіцера з числа найдосвідченіших претендентів, Нацполіція забезпечила його всім необхідним: одностроєм, зброєю тощо. Тож нині маємо хороший результат такої співпраці», - зазначив Юрій Олександрович.

Станцію облаштували у приміщенні ЦНАПу, там зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання. Створено необхідні умови для прийому громадян, роботи з документами та відпочинку офіцерів, а службовий автомобіль дає можливість оперативно реагувати на повідомлення про правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій міжнародного рейсу відмовився безкоштовно передати гроші на купівлю авто для ЗСУ

Поліцейським офіцером громади тут працює Богдан Самчук. Він живе на території громади та дбає про безпеку й спокій місцевих мешканців, підтверджуючи основний меседж проекту «Я тут, щоб допомагати та оберігати».

До офіцера можна звертатись з будь-якими питаннями, він щодня буде поруч з людьми. До того ж, поліцейський офіцер підзвітний громаді, він відвідуватиме сесії, подаватиме пропозиції для зміцнення безпекового середовища.

Голова Юрій Кревський подякував за ефективну співпрацю правоохоронцям і зауважив, що це внесок у якість життя кожного мешканця громади, а тому вже згодом кількість шерифів прагнутимуть збільшити.

Юрій Крошко з головою громади вручили правоохоронцю ключі від службового автомобіля та зброю.потужна інвестиція у безпеку громади: у торчині відкрили чергову поліцейську станцію

«Бажаю Торчинській громаді безпечного та якісного життя, а поліцейському офіцерові громади – сумлінно виконувати свої службові обов’язки на благо людей», - побажав на завершення зустрічі Юрій Крошко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити