image
 |  2 4 Січня 2022 | 23:01

На Волині відремонтують одну з найгірших доріг області

На території Головненської громади відремонтують проблемну дорогу між селами Головне та Заболоття.

Про це інформують на сторінці громади.

Однією із найболючіших проблем не тільки Головненської громади, а й всієї Волинської області, тай й цілому України є ремонти доріг.

Про достойний вигляд дороги загального користування державного значення Т 0308 на відрізку дороги Куснище – Любохини, мріють не тільки жителі та гості смт.Головне, сіл Нудиже, Заболоття, а й навколишніх сіл . Гарне дорожнє покриття цієї частини дороги значно розвантажить автомобільний рух в сторону Світязя та білоруського кордону, дасть можливість туристу скоротити час у дорозі і швидше помилуватися прекрасними краєвидами озер Старовижівщини. Наша земля має можливість стати туристичною Меккою як для українців з інших регіонів, так і для гостей із-за кордону. Природа цьому сприяє, але, на жаль, не дороги.

Гарною новиною для всіх нас є те , що 23 грудня 2021 року було оголошено тендер на поточний середній ремонт вищезгаданої дороги.

А цьому передували неодноразові зустрічі та перемовини селищного голови Миколи Демедюка та депутата Ковельської районної ради від ВО "Свобода" Миколи Сушика з керівництвом Служби автомобільних доріг у Волинській області, розроблення спільними зусиллями з автодором проектно-кошторисної документації (за рахунок коштів селищного бюджету у сумі 100000 грн. була проведена експертиза вищевказаної документації).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міськрада на Волині продає захаращену земельну ділянку (ФОТО)

Нагадаємо, що 2019 році мешканці власними силами полагодили дорогу між селами Заболоття та Нудиже. Жителі села Заболоття, за сприяння тодішнього депутата Любомльської районної ради від фракції ВО «Свобода» Віктора Саця, самостійно взялися за відновлення дорожнього покриття, яке вже близько 20 років не ремонтувалось.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити