image
 |  2 12 Березня 2023 | 20:21

На Волині визначилися з нагородами для молодих науковців

Чотирьох молодих науковців Волині відзначать преміями і стипендіями від обласної ради.

Про це йшла мова під час засідання освітньої комісії Волинської обласної ради, - пише ВолиньUA.

Голова комісії Ольга Омелько повідомила присутніх, що до обласної ради надійшло клопотання від ЛНТУ та ВНУ про присудження щорічних винагород Волиньради у науковій царині. Так, у своїх висновках на здобуття у 2023 році стипендій Волинської обласної ради для молодих вчених комісія рекомендувала підтримати кандидатури Владислава Коломечюка – начальника відділу міжнародних зв’язків Волинського національного університету імені Лесі Українки та Валентини Ткачук – докторки технічних наук, професорки кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету.

Для відзначення ж обласною Премією за заслуги у сфері науки рекомендовано докторку фізико-математичних наук, професорку кафедри експериментальної фізики, інформаційних та освітніх технологій ВНУ Галину Мирончук та докторку технічних наук, професорку кафедри товарознавства та експертизи в митній справі ЛНТУ Світлану Ягелюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився проєкт рішення про демонтаж цегляної споруди біля кафе "Бригантина" у парку Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити