image
 |  4 13 Листопада 2020 | 16:47

На Волині жителі сіл готові звертатись навіть до президента, аби повернули їх маршрутку

Жителі деяких сіл Рожищенського краю нарікають на скасування маршруту «Луцьк – Годомичі», за яким більше не їздить автобус.

З проханням від жителів села Крижівка Рожищенського району і сусідніх сіл виступила постійна пасажирка автобуса Світлана Приймачок, - пише Район.Рожище.

Вона звернулась до посадових осіб, які відповідають за розв'язання цього питання, і особисто до начальниці відділу транспорту Волинської ОДА Наталія Остапкович від імені жителів сіл Рожищенського району, які щоденно доїжджали на роботу і назад саме вказаним маршрутом.

«Змушена шукати правди і хочу Вас запитати: «Де наш автобус по маршруту «Луцьк – Годомичі»? Чи довго нам оббивати пороги, щоб повернути нам цей дуже необхідний для життя рейс. Нам, так само як і Вам, дуже необхідні для життя наші роботи, на які ми не можемо запізнюватись, бо іншого транспорту, крім автобуса «Луцьк – Годомичі», в цей час немає», – пише жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центральний ринок Луцька працюватиме в суботу та неділю

Вона зауважує, що з боку пасажирів цього сполучення ніколи ніяких скарг на перевізника Лісневича В. А. не було, хоч йому доводилось їхати по бездоріжжю і завжди вчасно.

«Нещодавно ми прочитали оголошення про те, що автобус «Луцьк – Смідин» курсує по новому розкладу, а ці два рейси «Луцьк – Смідин» і «Луцьк – Годомичі» багато років здійснювались одним перевізником, то чому жителі сіл Годомичі, Четвертня, Незвір, Луків, Крижівка і т. д. залишились обділеними у своїх потребах. Ми неодноразово звертались особисто до Вас, до голови Волинської ОДА, але отримуємо тільки ваші стандартні відписки», – зазначає Світлана Приймачок.

Жителі сіл готові звертатись навіть до президента, аби тільки повернули їх маршрут.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити