image
 |  3195 9 Грудня 2023 | 16:22

На Волинській митниці 39-річний чоловік пропонував хабаря (ФОТО)

У пункті пропуску «Устилуг» прикордонники Волинського загону задокументували факт надання подорожнім неправомірної вигоди.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

У такий спосіб 39-річний житель Рівненщини спробував «вирішити» питання щодо безперешкодного перетину українсько-польського кордону.

Під час здійснення прикордонного контролю громадянина, який нібито здійснює міжнародні вантажні перевезення, було встановлено, що чоловік не має належних документів, які підтверджують мету його поїздки за кордон під час дії режиму воєнного стану.

З огляду на це, інспектор прийняв рішення про відмову у пропуску через кордон. Зрозумівши, що на цьому його поїздка завершилася, громадянин, аби все ж таки виїхати з України, запропонував прикордоннику 1500 євро хабаря.

Від неправомірної вигоди інспектор відмовився, а про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 Кримінального кодексу України прикордонники поінформували співробітників Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині 6 людей зняли з квартирного обліку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити