image
 |  4 25 Грудня 2021 | 09:16

На волинському прикордонні триває спільна спецоперація «Полісся» (ФОТО)

На кордоні з робочим візитом побували представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Упродовж трьох днів делегація відвідала підрозділи, які залучаються до посилення українсько-білоруського кордону в межах Волинської області.

Про це повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Вони перевірили умови перебування і проживання прикордонників та дотримання їх прав. Поспілкувалися з військовослужбовцями, обговорили проблемні питання та провели просвітницьку роботу.

Окрім резервів, головний спеціаліст Управління моніторингу прав військовослужбовців Секретаріату Марина Денисенко та заступник головного спеціаліста Максим Лапко побували й в усіх відділах прикордонної служби, які здійснюють охорону кордону з Білоруссю.

Зазначимо, що наразі на українсько-білоруській ділянці триває спільна спеціальна прикордонна операція «Полісся». До її проведення, крім підрозділів Держприкордонслужби, також залучаються сили та засоби інших правоохоронних органів. Усі зусилля військових направлені на ефективний захист українського кордону та недопущення його порушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині за кошти міської громади ремонтуватимуть автомобілі патрульної

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити