image
 |  2 12 Вересня 2019 | 16:28

Начальник автодору Волині назвав пріоритети у ремонті доріг

Пріоритетним напрямком роботи в області є продовження ремонту траси міжнародного значення, яка сполучає Луцьк та Ковель і проходить до кордону з Білоруссю. 

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

«Зараз одне з основних завдань – ремонт міжнародного автошляху Е-85. Раніше ми зробили кілька кілометрів цієї дороги поблизу Луцька. Цього року робимо ділянку на відрізку 18 – 40 км. Плануємо продовжити ремонт дороги наступного року. До речі, інтенсивність руху на трасі Луцьк – Ковель становить від 8 тисяч автомобілів за добу. Щодо відрізку дороги Луцьк – Дубно, то там ремонтні роботи не заплановані», - розповів начальник Служби автодоріг області.

Читайте також: Частину ОТГ можуть приєднати до Луцька

Анатолій Посполітак додав, що у жовтні планується завершити роботи на окружній дорозі навколо Устилугу.

Також він розповів, що замовлена проєктно-кошторисна документація на реконструкцію траси Ковель – Любомль, яка має стати двосмуговою у різних напрямках руху по всій протяжності.

«Будемо захищати наші пропозиції. А які гроші виділять на дороги – побачимо у грудні».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити