image
 |  4 1 Липня 2021 | 21:41

«Наказу про звільнення не бачив»: скандальний начальник Держекоінспекції Волині вийшов на роботу

Начальник Держекоінспекції у Волинській області Олександр Кралюк повернувся на роботу після 3-місячного лікарняного.

При цьому посадовець запевняє, що не знає про наміри його звільнити, - повідомляє Перший.

Як ми писали, наприкінці березня в офісі екоінспекції влаштували гучну вечірку. Згодом стало відомо, що керівник Держекоінспекції Андрій Мальований викликав Олександра Кралюка до Києва для пояснень, однак той не приїхав, бо знаходиться на лікарняному. У зв’язку з цим щодо начальника держекоінспекції Волині Олександра Кралюка порушили дисциплінарне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандального керівника волинських держекоінспекторів звільнять: коли і за яких обставин?

Держекоінспекція повторно викликала Олександра Кралюка до Києва 30 квітня, однак і тоді він не приїхав через ту ж причину. 22 червня у відповіді на запит журналіста «Першого» в Держекоінспекції повідомили, що Олександр Кралюк буде звільнений у перший день після виходу на роботу. Відповідний наказ ухвалив голова служби 31 травня.

При цьому у коментарі журналістам Олександр Кралюк запевнив, що повернувся на роботу 30 червня і наказу про звільнення не бачив.

«Я ознайомився з іншим наказом в секторі управління персоналом. Там не йдеться про звільнення. Він – про попередження. Документ за підписом керівника Держекоінспекції Андрія Мальованого. А хто вам що повідомляв, я не знаю», – сказав посадовець.

Причину такого довгого перебування на лікарняному Олександр Кралюк називати відмовився, але розповів, що одужав не повністю, а «наскільки це можливо».

Також чиновник сказав, що не знає, про яку вечірку в офісі установи йде мова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сьогодні їх б'ють, завтра — почнуть стріляти»: у Верховній Раді журналістка накинулася на «слуг народу» з кулаками (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити