image
 |  0 31 Березня 2021 | 13:27

Напевно, у Авакова - серйозне роздвоєння особистості та важка форма політичної шизофренії, - депутат Волиньради

Напевно у Арсена Авакова серйозне роздвоєння особистості та важка форма політичної шизофренії. Міністр МВС України, який публічно завжди нехтує українською мовою, знайшов недолуге виправдання своєї принципової "рускоязичності".

Про це заявив голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів у соцмережі facebook.

"Виявляється, рускій язик в Україні рідний. А сам етнічний вірменин Аваков, "рускоязичний український націоналіст", який вітає всебічний розвиток російської мови в Україні.

Цей горе-міністр, який повністю провалив реформу правоохоронної системи і влаштовує переслідування українських патріотів, тепер дістався до мови. Ще й вигадав недолугий термін "слобожанскій рускій язик".

Ким є міністр, який розмовляє на мові окупанта і популяризує її? Точно не українським націоналістом і патріотом. А звичайним носієм "руского міра".

Такі корисні ідіоти як Аваков в Україні дуже потрібні Путіну і Росії. Там чудово розуміють: поки в Україні не буде проведена дерусифікація суспільної свідомості, шанси на відновлення імперії є.

Усі перемоги здобуваються спочатку у свідомості. Поки у нас на державних посадах такі міністри як Аваков, доти триватиме війна з російським агресором, а Україна балансуватиме на крихкій межі між поверненням до орбіти Російської імперії та незалежністю", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Вітів: Правоохоронна система не помічає сепаратистів, але охоче розправляється з захисниками України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити