image
 |  0 19 Червня 2019 | 13:33

Нардеп Мартиняк хоче завоювати довіру виборців концертами, кульками і сумками

Нардеп-олігарх Сергій Мартиняк знову хоче пройти до парламенту, обдаровуючи виборців концертами і дрібними подарунками.

Про це інформує ОПОРА.

16 червня у Рожищі під час святкування Дня міста волинян розважали учасники творчого проекту «СВОЇ», який проходить за підтримки нардепа та кандидата у нардепи Сергія Мартиняка, а серед гостей розіграли подарунки.

У Рожищі на День міста частиною розважальної програми на центральній площі стали виступи артистів із творчої формації «СВОЇ». Зауважимо, що на офіційному сайті проекту вказано, що це волинський творчий проект за підтримки благодійного фонду Сергія Мартиняка. А на Facebook-сторінці запрошують уподобати сторінку нардепа, зазначаючи, що він – ініціатор і меценат творчого проекту.

Тож у Рожищі встановили намети із символікою «СВОЇ», звідки охочим роздавали кульки, магнітики, кашкети та сумки. У ході концертної програми влаштували вікторину, призами в якій також виступили брендовані речі від «СВОЇХ». Згодом для містян виступили фіналісти творчого проекту. Учасник «Голосу країни» NAZARIY (Микола Бобрик), зокрема, зауважив, що творчий проект «СВОЇ» проходить за підтримки Сергія Мартиняка та подякував нардепу. Про участь народного обранця періодично нагадували також написані його прізвище та ім’я, які на декілька секунд з’являлися на екрані на сцені.

Читайте також: Гузь знову демонструє майстер-клас «політичного перевзування»

Кульмінацією концерту став виступ відомої співачки Тоні Матвієнко. Зрештою, на сцену піднялися міський голова Рожища В’ячеслав Поліщук, очільник Турійської ОТГ Олексій Безсмертний та чинний нардеп Сергій Мартиняк. Тоня Матвієнко вручила посадовцям у подарунки сумки із футболками та кепками із символікою проекту, відтак просто на сцені вони одягнули подарунки. Народний депутат привітав містян та побажав їм бути успішними.

Зауважимо, що подібні гуляння за участі учасників творчої формації «СВОЇ» та народного депутата відбулися 6 червня у Горохові. Відео зі святкувань опублікували на сторінці Сергія Мартиняка у Facebook. Також, як йдеться на цій сторінці, Сергій Мартиняк та Тоня Матвієнко відвідали свято села Радовичі Турійського району. До слова, Турійський, Горохівський та Рожищенський райони входять до меж округу №20, за яким Сергія Мартиняка ЦВК зареєструвала кандидатом у нардепи 14 червня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити