image
 |  0 22 Лютого 2021 | 13:30

Нардепу Гузю виділять приміщення площею як трьохкімнатна квартира

Народний депутат України по мажоритарному виборчому округу №19 Ігор Гузь звернувся до Нововолинської міської ради з проханням виділити приміщення для забезпечення виконання своїх депутатських повноважень.

Про це пише Нововолинськ.com.ua.

Відтак, на офіційному сайті міської ради оприлюднили проект рішення, у якому пропонується забезпечити нардепа окремим службовим приміщенням площею 59,9 м² в міському Палаці культури, що знаходиться на балансі відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради за адресою: бульвар Шевченка, 6, міста Нововолинська для розташування робочого місця помічника-консультанта народного депутата та проведення роботи з виборцями.

Разом з тим, відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради доручають укласти з Гузем Ігорем Володимировичем меморандум щодо умов та порядку використання приміщення, яким він забезпечується для виконання депутатських повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний лісівник Волині Кватирко довів лісове господарство до збитків

Тож, якщо місцеві депутати проект рішення підтримають, уже незабаром адреса нововолинської приймальні народного депутата зміниться. 

До слова, Ігор Гузь хоче приймальню площею як трьохкімнатна квартира, схоже нардепу для плідної роботи не вистачає кабінету площею як однокімнатна квартира. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити