image
 |  2 28 Травня 2020 | 21:14

Настав час, коли боротьба з коронавірусом приносить більше проблем, ніж сам коронавірус, – голова Луцької «Свободи»

Відкриття ринків, магазинів та торгових центрів після послаблення карантину у Луцьку ще більше загострило проблему відсутності громадського транспорту.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Луцької "Свободи", голова фракції ВО "Свобода" в Луцькій міській раді Микола Федік.

"Щодня лучани і мешканці прилеглих населених пунктів запитують: коли буде їздити громадський транспорт. Суспільна напруга росте. І я чудово розумію лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада відмовляється запускати громадський транспорт на Волині

Люди перебувають в непростій ситуації. Багато хто не може дістатися на роботу. Понад два місяці карантину серйозно вдарили до матеріальному забезпеченню лучан і волинян. Хтось втратив роботу, хтось отримує меншу зарплату через колапс економіки.

Не треба забувати і про пенсіонерів, значна частина яких має дачні ділянки. Для декого з людей дача - це не лише хобі чи місце відпочинку, а засіб виживання. Але через відсутність транспорту туди просто не можна дістатися. Частина людей в реальному розпачі. І це не перебільшення. Влада загнала суспільство в глухий кут", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міські голови обласних центрів від ВО «Свобода» вимагають вибачень Зеленського за нападки на українську мову

"Настав час, коли боротьба з коронавірусом в Україні приносить більше проблем, ніж сам коронавірус. Однак недолуга ЗЕвлада далека від проблем, якими живуть прості люди. Питання запуску транспорту у Луцьку та області давно назріло і перезріло. Без цього оживити економіку і хоча б частково відновити добробут суспільства не вдасться", – додає Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити