image
 |  4 14 Червня 2021 | 20:07

Нацгвардієць з Волині став кращим в Україні стрільцем із автомата

Службовець військової частини 1141 майор Нацгвардії України, Руслан Левчук здобув перемогу в особистій першості та став кращим стрільцем з автомата у Нацгвардії.

Про це розповіла «Суспільному» повідомила прес-офіцер військової частини 1141 Юлія Ковпак.

Впродовж 12 та 13 червня на Київщині відбувався Чемпіонат Національної гвардії України з прикладної і практичної стрільби.

Військовослужбовці змагались за звання кращих стрільців з автомата, пістолета та з практичної стрільби у Нацгвардії. У змаганнях взяли участь 17 команд, а це — понад 100 учасників.

Участь у змаганнях взяв майор Руслан Левчук, заступник командира військової частини 1141 з озброєння, начальник технічної частини. Нацгвардієць з 2010 року бере участь у таких змагання і щоразу займає призові місця. Офіцер вважає, для перемоги потрібно небагато – трохи наполегливості й фарту. Каже:

«Будь-яка перемога не дається легко. Я вважаю, що майстерність приходить з досвідом і наполегливою працею. Але однієї фаховості, на мою думку, замало. Тут потрібно ще й трохи везіння».

Головний суддя чемпіонату, полковник Андрій Мелешко розповів, що умови, в яких учаники змагань виконували завдання максимально наближені до бойових. Судді оцінювали витривалість, швидкість, фізичну загартованість, психологічну стійкість та влучність військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка Марія Повх посіла третє місце на чемпіонаті Європи з веслування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити