image
 |  4 13 Лютого 2022 | 20:17

Не договорняками, не «мінськими угодами», а автоматом, мечем і кров’ю виборемо майбутнє, – Юрій Чорнота

Не договорняками, не «мінськими угодами», а автоматом, мечем і кров’ю можна вибороти майбутнє для нашої країни. І для мене велика честь, що нам, сокільцям, нам, свободівцям, випала можливість стояти в авангарді цієї боротьби. Чи в окопі, чи на вулиці українського міста, чи в інформаційному просторі – на будь-якому фронті ми не пасемо задніх…

Про це заявив у своєму виступі під час «Маршу правих традицій» на Замковій площі в Луцьку голова Всеукраїнської молодіжної організації «Сокіл» Юрій Чорнота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінські угоди - це зло, якого потрібно негайно позбутися, - Олег Тягнибок

«Нам, українцям, які беруть чи ще братимуть участь у цій боротьбі, слід запам’ятати помилки наших предків. Не можна домовлятися з ворогом, бо він не хоче миру нашій землі, він хоче її ресурсів. Він хоче окупації і рабської праці наших співвітчизників. Тому не може бути ніякої капітуляції, під будь-яким виглядом, як би вона подавалася…

Сьогодні, на восьмому році війни, нас питають: а що буде, якщо війна? Нібито забули, що ми вже воюємо стільки років… Хтось пакує «тривожні валізи», щоб рухатись у сторону польського кордону. Але ми з вами (і через це мене проймає дуже велика гордість!) пакуємо «тривожні валізи», щоб знову збиратися до лав українського війська. І захищати нашу землю від того самого окупанта, з яким боролися наші предки протягом усього минулого століття», – заявив Юрій Чорнота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сокіл» і зараз, і сто років тому - в авангарді боротьби за незалежність України, - Юрій Поліщук

«Сьогодні кожного дня наші сокільські організації, наші партійні свободівські осередки проводять навчання для цивільного населення. Люди усвідомлюють, що не договорняками, не «мінськими угодами», а автоматом, мечем і кров’ю можна вибороти майбутнє для нашої країни. І для мене велика честь, що нам, сокільцям, нам, свободівцям, випала можливість стояти в авангарді цієї боротьби. Чи в окопі, чи на вулиці українського міста, чи в інформаційному просторі – на будь-якому фронті ми не пасемо задніх. Це велика честь!

Наше завдання – не збавляти темп, боротися, ставати прикладом для пересічного українця, ділитися з ним усіма званнями і навиками та вести його в бій. І разом ми переможемо, разом здобудемо Українську самостійну соборну державу – від Сяну по Кавказ. І тоді запануємо на своїй, Богом даній, землі. Слава Нації!» – підсумував виступ Юрій Чорнота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбувся «Марш правих традицій» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«Браття і сестри! Під величчю цих небес, під стягами золотого птаха, під покровительством духу одвічної стихії, ми, сокільці, проявили свою гордість, свій вогонь, свою гарячу кров. Ми – нація непереможних. І ми поведемо українську Націю до великої слави. Ми прославимо свою землю. Ми – непереможні. Тому, що там, де наша сила, там ми сіємо свою волю. Слава Нації!» – додав заступник голови Всеукраїнської молодіжної організації «Сокіл», волинянин Максим Новицький.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити