image
 |  0 29 Січня 2020 | 15:45

Не має на хліб: Гузь витрачає 40 тисяч «депутатських» на канцтовари та бензин

Представник депутатської групи «За майбутнє», мажоритарник з Волині Ігор Гузь витрачає депутатську зарплатню, а це близько 40 тисяч гривень, на канцтовари та бензин.

Про це він розповів у коментарі Чесно.

У листопаді народний обранець через свою зайнятість проігнорував третину голосувань, через що не отримав «депутатських» коштів.

«Закон, як на мене, працює нормально. Дійсно, в листопаді мені не вистачило кількох відсотків на компенсацію «депутатських» коштів, бо я пропустив ряд голосувань. Ну, тут спірне питання насправді, бо я не пропустив жодного засідання, але пропустив окремі голосування, поправки. Тут є проблема, однак я ставлюся абсолютно нормально до цього. Сума «депутатських» в районі сорока тисяч, як і в минулому скликанні, я витрачав їх на різні «технічні» моменти – бензин, канцтовари та інше”, - сказав Гузь.

Зважаючи на те, що нардеп на 40 тисяч зарплати витрачає лише на канцтовари та бензин, то йому, ймовірно, не вистачає на воду та хліб?

Хоча, зважаючи на «плідний» листопад, Ігор Гузь так і не зможе придбати собі зошити та ручки.

Читайте також: Показали неякісну дорогу імені нардепа Гузя (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити