image
 |  4 1 Грудня 2019 | 18:11

«Не знають, чий Крим»: у Львові скасували концерт гурту «Врємя і Стєкло»

У Львові скасували концерт гурту «Время и Стекло», який був запланований на 5 грудня.

Про це передає РБК-Україна із посиланням на громадського активіста Антона Петровського.

Він повідомив, що львівські активісти неодноразово зверталися до організаторів концерту.

Вони просили, щоб артисти записали для фанатів невеликий відеоролик, у якому б визнали Росію – країною-агресором, а Крим – українським.

Члени колективу не відреагували на прохання і відеоролик знятий не був, тому організатори вирішили скасувати концерт, щоб уникнути провокацій.

“Время и Стекло”, згідно з нашими домовленостями, відмовилися записати таке відео. Для того, щоб у Львові не було масового обурення, організатори вирішили скасувати концерт”, – зазначив громадський активіст.

У нічному клубі “Малевич”, де мав відбутися концерт, підтвердили, що отримали інформацію від організаторів про скасування заходу.

Як додав Антон Петрівський, оператори продажу квитків вже теж проінформовані про скасування концерту, хоча на онлайн-ресурсах квитки все ще є у продажу.

З приводу другого концерту, який також викликав реакцію громадськості – концерту Насті Каменських, інформації поки немає, так як, за словами Петрівського, до нього ще багато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку просять заборонити виступ російськомовної групи «Время и стекло»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити