image
 |  5 29 Березня 2020 | 13:26

Невже ви думаєте, панове «зелені депутати», що все це вам минеться безслідно? – волинський фермер розніс «слуг» за намір продати землю

Замість того, щоб вирішувати економічні питання в час кризи та боротися з коронавірусом, «слуги народу» мають намір «протягнути» у ВР земельний законопроєкт. В час кризи продаж землі – це ніщо інше, як зрада національних інтересів.

Про це  пише в мережі Фейсбук відомий на Волині фермер, депутат Володимир-Волинської районної ради від ВО «Свобода» Павло Карпюк.

У понеділок, 30 березня, планується засідання ВР, на якому «слуги народу» хочуть розглянуть земельне питання. З 2021 до 2023 року право на покупку землі буде тільки у фізичних осіб. Юридичним особам забороняється купувати землю сільськогосподарського призначення, але чи надовго?

Далі подаємо текст допису без змін:

«Так виглядає товариство, що завтра зелена наволоч у Верховній Раді буде пробувати голосувати закон про ринок землі сільськогосподарського призначення. Кращого часу, як під час карантину від всесвітньо розкрученої епідемії коронавірусу вони не знайшли, ну зрозуміло людей бояться, а тут така нагода карантин, заборонені масові скупчення людей, от вони і швиденько його думають протягнути, для того навіть певні «благі» зміни вносять: два роки продавати землю тільки фізичним особам і то по 100 гектарів в одні руки, а через два роки дозволити юридичним особам ну і тоді вже «славнозвісні» ДЕСЯТЬ ТИСЯЧ ГЕКТАРІВ в одні руки.

Ну невже ви моральні деграданти, думаєте, що ви найхитріші в цьому світі? Та далеко ні!!! Найдурніші це так, і це вже всі давно зрозуміли, особливо за кордоном, тому і використовують вас для грабунку України.

І так – позачергова сесія ВР мала би займатись коронавірусом і його економічними наслідками, які ми всі відчуємо за місяць чи два, економіка майже зупинилась, де гроші будете брати в бюджет? Знову останні жили з людей будете тягнути і з малого та середнього бізнесу? Але їм головне землю продати!!!

Навіть умови змінили, перші два роки тільки фізичним особам і то байдуже, що в умовах економічної кризи, яка вже почалась, люди та малий і середній агробізнес аби кінці з кінцями звели і по кредиторських зобов’язанням розрахувалися, а на випадок, якщо наш народ, проявить якусь неймовірну живучість, як це неодноразово вже було доведено, продасть для прикладу останню сорочку, щоб купити той шмат землі і на ній працювати, то ось вам обмеження 100 га в одні руки (а то ще залишите олігархів і світові конгломерати без української землі).

А через ДВА роки, коли мине світова криза, коли наші олігархи ще більше зароблять грошей на дурних і бідних українцях, коли світові конгломерати прийдуть до тями після тої кризи яку вони і створили, тоді для них в Україні-будь ласка !!! ЗНОВУ ДЕСЯТЬ ТИСЯЧ ГЕКТАРІВ В ОДНІ РУКИ і ТІЛЬКИ ТОДІ ПОЧНУТЬ ПРОДАВАТИ ДЕРЖАВНУ ЗЕМЛЮ!!!

Ну невже ви думаєте, панове зелені депутати, що все це вам минеться безслідно???»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суди, кримінал і низка порушень: як команда Саганюка заробляла на будівництві полігону у Володимирі

Нагадаємо, що на засіданні фракції «Слуги народу» депутати вирішили переглянути земельний законопроєкт. Відповідні зміни будуть внесені в документ перед голосуванням за законопроєкт в цілому, яке повинно відбутись 30 березня.

Для «протягнення» даного питання у СН немає відповідної кількості голосів, тому йдуть домовленості з ОПЖЗ та ЄС. Як інформує Телеграм-канал «Темний лицар», наразі є домовленості із Петром Порошенком, його люди можуть дати голоси за ринок землі і закон про банки. В ОПЗЖ готові підтримати також ці законопроєкти в замін отримають крісло міністра освіти та 1 голову ОДА.

Нагадаємо, що «Слуги народу» розкололись у ВР на два табори, тепер Зеленський немає повного впливу на «слуг», яких провів до парламенту.

З 17-го березня Верховна Рада мала продовжити розгляд «земельних правок» у сесійний залі, але в останню мить перенесла голосування за земельну реформу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити