image
 |  9 21 Лютого 2023 | 23:31

Незаконні таунхауси: луцький забудовник вкотре просить поділити землю під новобудовами

Депутати Луцькради на засіданні постійної депутатської комісії із земельних відносин не підтримали питання про поділ земельної ділянки під новобудовами по вулиці Даньшина.

Про це стало відомо сьогодні, 21 лютого, - інформує ВолиньUA.

Ще у 2016 році забудовник «Луцьктехнобуд» взяв дозвіл та в оренду земельну ділянку у міській раді на будівництво багатоквартирного будинку. Забудовник за ці роки звів двоповерхові будинки, які до 2020 року отримали своїх власників. І тепер, коли на об’єкти нерухомості зареєстрована приватна власність просить депутатів Луцькради поділити ділянку під кожним будинком. Така «схема» вже не перший раз не отримала підтримки серед депутського корпусу.

Нагадаємо, в січні цього року, даний забудовник вкотре просив у Луцькради поділити 19 сотих землі комунальної власності. 

Раніше там мав бути споруджений багатоквартирний будинок. Та підприємець вирішив вирішив звести таунхауси. Однак, цільове призначення земельної ділянки не змінив. А тепер вкотре просить узаконити це будівництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія не підтримала зміну цільового призначення двох ділянок у Заборолі, на яких самовільно виросли котеджі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити