image
 |  9 28 Вересня 2020 | 17:03

Ні сили, ні честі: хто очолив список партії Смешка до Горохівської міськради?

Одіозна екс-очільниця Горохівської райдержадміністрації часів Януковича має намір йти у депутати Горохівської міської ради від партії Смешка.

Партія «Сила і честь» поставила Савчук Жанну Євгенівну першою у списку кандидатів у депутати Горохівської міськради.

Пані Жанна запам’яталася усім, як депутат-перебіжчик, адже за роки її політичної кар’єри вона змінила декілька партій. Саме таким чином, через будь-яку партію, Савчук намагалася повернутися до лав депутатства.

З 2011 року Жанна Євгенівна була призначена головою Горохівської РДА тодішнім президентом Януковичем. Проте, 2014 рік вніс свої корективи, і уже 18 березня того ж року палку прихильницю Партії регіонів звільнили з посади.

Слід зазначити, що на той час, Жанна Савчук з-поміж інших голів райдержадміністрацій вирізнялася особливою підтримкою політики Партії регіонів і до останнього не хотіла писати заяву на звільнення, не зважаючи на ситуацію в країні.

Ще у 2012 році ця керівниця відзначилася неабияким скандалом. Голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук відкрила сезон примусової політичної еміграції до лав Партії регіонів серед вчителів району. Полум'яна прихильниця Партії регіонів і Віктора Януковича провела нараду з директорами шкіл Горохівського району. Основною темою зустрічі з освітянами обрала питання необхідності поповнення лав правлячої політичної сили вчителями. Директори шкіл, побоюючись звільнення, не наважились відмовити бажанню Жанни Савчук ощасливити всіх освітян партійним квитком Партії регіонів, - про це писало видання Під прицілом.

А у 2019 році на парламентських виборах пані Жанна Савчук уже представляла інтереси партії «Опозиційна платформа - за життя», була уповноваженою особю в одномандатному виборчому окрузі №20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Зараз же Жанна Євгенівна намагається дорватися до депутатства через партію Смешка «Сила і честь». Про це свідчить опублікований список зареєстрованих кандидатів у депутати Горохівської міської ради висунутих від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і Честь». 

Які заслуги спонукали бути першим номером у списку цієї політсили невідомо, так само не відомим залишається ідейність і принципи даної персони – Жанни Євгенівни.

Очевидно для партії «Сила і честь» співпраця з режимом Януковича є кандидатським стажем для потрапляння в списки партії Смешка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити