image
 |  4 26 Березня 2023 | 16:07

Новий міністр: перспективи української освіти

Прочитав кілька інтерв'ю Федорова і Лісового. Тепер знатиму, що чекає освіту. Трансформація, цифровізація, англізація, менеджеризація, інновація, онлайн(тизація), грантизація, контент, платформи, сервіси, мілбек, кластер.

Про це у своєму телеграм-каналі написав Андрій Міщенко, політичний аналітик, народний депутат VII cкликання від ВО "Свобода".

"Як бачите, панове, інтерв'ю ''меганасичене'' світоглядністю, патріотизмом і Україною. А ще новий міністр освіти своїм завданням вважає, щоб min 50% випускників шкіл направити в ПТУ, а університети max прорідити. ''Вища школа, звичайно, не збережеться в тому вигляді, в якому вона є зараз. Такої кількості університетів Україні просто не потрібно.'' - Лісовий.

Вітаю, панове. Україна через кілька років випускатиме прекрасний, зденаціоналізований, але цифровізований біогумус. Якісний живий товар буде затребуваний - безсвітоглядний, чистенький, наче білий сніг, без жодних нашарувань Україною. Його цінуватимуть, бо він піддаватиметься швидкій адаптації, натуралізації і асиміляції у будь-якому суспільстві. Товар навіть не потребуватиме заміни цифри 482 на иншу, безмаркованим поступатиме на світові ринки не менше кількох сот тисяч на рік.

Ах та, геть забув.Головне, що він син політв'язнів, як діма Стус і тарасик Чорновіл. Оргазмуймо далі..." - написав Міщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна потребує Пантеону Національних Героїв, - Юрій Сиротюк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити