image
 |  2 5 Січня 2021 | 11:29

Новорічні свята у Луцьку: Лише 15 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння

Переїдання, алкогольна інтоксикація, недосип, які виникають внаслідок активних святкувань, негативно позначаються на людському організмі. Проте, новорічні свята у Луцьку пройшли відносно спокійно. Лише 15 пацієнтів, які звернулися за допомогою у наш медичний заклад, були у стані сильного алкогольного сп’яніння. Наші медики, як завжди, чергували і надавали медичну допомогу цілодобово.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Луцька міська клінічна лікарня.

За минулі новорічні вихідні дні, починаючи з 16-ої години 31 грудня по 8.00 04 січня госпіталізували 100 пацієнтів, ще 27 надали амбулаторну допомогу. У травмпункт звернулося 123 травмованих, з них 37 - з переломами, 5-х покусали тварини.

29 разів викликали лікарів з дому у святкові дні. В операційному блоці хірурги виконали 27 оперативних втручань.

Оскільки січень багатий на свята ми вкотре радимо вам не зловживати їжею та алкоголем, зменшити кількість страв, у яких багато майонезу, пити побільше води, щоб вивести продукти інтоксикації, гуляти на свіжому повітрі. Бережіть своє здоров’я, адже краще святкувати вдома, ніж на лікарняному ліжку. Будьте здорові!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі під Луцьком депутати та журналістка понаписували заяви на підлеглих голови-мільйонера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити