image
 |  0 4 Грудня 2019 | 20:02

Обшуки в офісі Медведчука: з'явилася суперечлива інформація

У Києві працівники Служби безпеки України розпочали обшуки в одному з офісів нардепа від "Опозиційної платформи – За життя", кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука.

Про це заявив його колега з партії, депутат Віктор Чорний в ефірі телеканалу "112 Україна", - повідомляють "Новини Донбасу".

Зазначається, що слідча група прибула до будівлі по вулиці Велика Васильківська, 23б. За вказаною адресою розташований офіс Медведчука, а також декілька приймалень депутатів "ОПЗЖ".

За словами депутата, дії силовиків у партії вважають "тиском на політсилу напередодні саміту в "нормандському форматі".

"Це може бути помста з боку СБУ за звернення, яке "ОПЗЖ" надіслала до Державного бюро розслідувань", – заявив Чорний.

Він наголосив, що в ньому депутати зажадали від ДБР порушення кримінальної справи щодо працівників СБУ, які нібито здійснювали незаконні стеження за політиками з їхньої партії.

Видання "РБК-Україна" написало, що в Службі безпеки України повідомили, що в офісі Медведчука проходять не обшуки, а "інші слідчі дії". Інформацію нібито підтвердила прессекретарка відомства Олена Гітлянська.

Однак, як пише ОBOZREVATEL, незабаром сама Гітлянська розмістила спростування в Facebook.

"Шановні журналісти! Будь ласка, не поширюйте інформацію, де я б підтвердила обшуки у Медведчука. Це не відповідає дійсності. Сподіваюся, що журналіст просто переплутав "ні" з "так". І не розчув, що я відзначила, що слідчі дії відбуваються в іншому приміщенні і відношення до політика не мають", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька влада звернеться до Держпродспоживслужби з приводу дотримання мовного законодавства у закладах міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити