image
 |  4 21 Травня 2021 | 11:48

Обвал мосту на трасі «Львів – Луцьк»: депутати вимагають розглянути питання на сесії обласної ради

Депутати вимагають питання про обвал мосту на трасі "Львів - Луцьк" розглянути на сесії Львівської обласної ради.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Олег Панькевич.

"Чи відомо вам, що зараз із мостом на трасі Львів-Радехів-Луцьк, який обвалився понад два тижні тому? От і мені не відомо. Думаю, невідомо й іншим депутатам Львівської обласної ради, яка насправді мала би першою з’ясувати ситуацію та ухвалити рішення. Правильні господарські рішення в інтересах громади. Але цього не сталося. Може, тому, що без публічного обговорення на сесії справу легше «залагодити»?..

За всі роки, відколи збудовано цей міст, його жодного разу капітально не ремонтували. П’ять років він уже в аварійному (чи то передаварійному, за версією чиновників) стані! Зате цей «передаварійний стан» не завадив тим же чиновникам покрити 4 роки тому міст асфальтом і списати на це чималі бюджетні кошти. Місцева громада все те бачила, била на сполох, зверталася до влади, але чиновників це не хвилювало. Таке враження, що й зараз не надто хвилює, коли міст вже впав. Винними зробили водіїв а у влади з'явилася нова нагода «освоїти» чималі кошти?

Але так не повинно бути! Є випадок вражаючої безгосподарності, непрофесійності, байдужості, корупції – значить, треба назвати винних та зробити висновки. І в цій ситуації своє слово має сказати обласна рада як виразник інтересів громад.

Я зареєстрував звернення до керівництва ради, в якому закликаю внести питання до порядку денного найближчої сесії", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор луцької будівельної фірми підробив документи про ремонт даху селищної ради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити