image
 |  4 24 Листопада 2019 | 11:11

Очільника ДВБ Волині звільнили з посади за корупцію (ДОКУМЕНТ)

Очільника Волинського управління департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Віталія Святченка у 2016 році звільнили з посади заступника начальника ГУНП у Черкаській області за причетність до корупції та службову невідповідність.

Про це йдеться у протоколі атестаційної комісії №2 ГУНП у Черкаській області від 27 травня 2016 року, - інформують Волинські новини.

Так, у вищезгаданому документі зафіксовані результати, отримані під час проходження поліграфа. За результатами розгляду матеріалів, проведеної співбесіди, та обговорення, а також тестування посадовця на поліграфі, атестаційною комісією на чолі з Радником Міністра МВС України Іваном Варченком вказано на наступні «якості» Віталія Святченка:

«Низький бал по тестуванню поліграфу, неналежне виконання службових обов’язків, неналежні показники службової діяльності, посередні результати з професійної підготовки. Підтвердили на поліграфі причетність до корупції (допомога грошима батькові у покупці автівки Volkswagen Touareg), зловживання службовим становищем», - йдеться у висновках атестаційної комісії.

Окрім того, згідно із цих же висновків, Віталій Святченко «не відповідає займаній посаді та підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність».

Однак, не зважаючи на не зовсім позитивні характеристики, Віталія Святченка призначили начальником Волинського управління ДВБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська прокуратура займеться правоохоронцем, який отримав «крупного» хабаря

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити