image
 |  4 4 Жовтня 2018 | 16:24

Осінній призов 2018: до війська призвуть 570 волинян

З жовтня розпочинається призов громадян на строкову військову службу. 
Про  це  інформує  власкор  «ВолиньUA»  з  посиланням  на  повідомлення  Волинського обласного  військового комісаріату.
Як відомо, щорічно в усіх областях України, у тому числі й на Волині, відбувається призов юнаків на строкову військову службу. Уже з жовтня в Україні розпочинається осінній призов, який триватиме до кінця грудня цього року. Цієї осені до війська призвуть 570 волинян, які будуть проходити військову службу в Збройних Силах України, Національній гвардії, Державній прикордонній службі та Державній спеціальній службі транспорту України.
Як і у минулі роки, призову до війська підлягають чоловіки від 20 до 27 років, котрі за станом здоров’я, освіти, морально-діловими якостями, фізичним розвитком придатні до проходження військової служби і не мають підстав для надання відстрочки чи звільнення від військової служби.
На призовну комісію також викликаються юнаки від 18 до 20 років, оскільки призивний вік згідно із Законом України «Про військовий обов'язок і військову службу» становить з 18 до 27 років. Їх викликають для уточнення облікових даних та надання відстрочки відповідно до вимог статті 17 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» або для звільнення згідно зі ст. 18 того ж Закону.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за добу: 04.10.2018: 21 обстріл, втрат вдалося уникнути

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити