image
 |  2 9 Липня 2021 | 14:10

Основне завдання Зеленського – ліквідація будь-яких бізнесів, які ним не контролюються, – Володимир Цибулько

Після масового грабунку фізичних осіб лихі чиновники Зеленського вирішили пограбувати ще й великих бізнес-операторів під смішними приводами. Списання грошей у рахунок погашення боргів із рахунків населення так сподобалося чиновникам, що вони почали шукати приводи для штрафів в абсолютно непристойних обсягах, непорівнянних з будь-якими, а особливо – надуманими порушеннями.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Володимир Цибулько.

«Таке трапилося з Новою поштою. Взяв інформацію в Павла Розенка, екс-віце-прем’єра, в його роздумах. Цитую::

«Приводом для перевірки стала скарга клієнта про пошкодження посилки на суму 500 грн. Перевіряючі зажадали установчу і фінансову документацію компанії у керівника відділення. Не будучи уповноваженою особою, керівник відділення запропонував ревізорам звернутися до керівництва, як того і вимагає закон.

Однак особи Госпродпотребслужби, очолювані Владиславою Магалецькою, розцінили ці дії як створення перешкод для проведення перевірки і виписали максимальний штраф в розмірі 10% від вартості реалізованих послуг поштового оператора за попередній календарний місяць. Сума штрафу склала 325 851 634, 8 грн! Тепер компанія повинна заплатити ці немислимі гроші протягом 15 днів. В іншому випадку її рахунку будуть арештовані і вся сума боргу автоматично списана. Це, загрожує фактичною зупинкою діяльності стратегічного оператора поштового зв'язку України», - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові «Слуга народу» під наркотиками влаштував аварію та накинувся на потерпілого (ВІДЕО)

«Тобто, Шмигаль і його подільники так поспішають на судову лаву, а їхній вихід із влади мирним не буде, це вже зрозуміло всім, від власників МАФів, котрих щемить Кличко, до фізосіб, в яких всупереч банківській таємниці, посписують гроші.

З початком пограбування системних компаній, великих роботодавців, стає зрозуміло, що основним завданням Зеленського є ліквідація будь-яких бізнесів, котрі не залежать від політичного керівництва країною. Це путінізм чистої води, коли всіма живими активами мають управляти тільки люди першої особи в державі. Але ж Україна не Росія, як відомо, і державний капіталізм тут точно не пройде», - зазначив Володимир Цибулько.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити