image
 |  0 3 Червня 2019 | 18:06

Остаточну теорію апокаліпсису озвучили вчені

Через 1 млрд років температура на Землі досягне 60 градусів. Велика частина води світового океану випарується і створить так звану гігантську вологу теплицю.

Верхні шари атмосфери будуть поглинати пари води. Ультрафіолетове сонячне випромінювання почне розщеплювати воду на водень і кисень, через що водень буде випаровуватися в космос, пише Апостроф.

Земля віддасть всю воду в космічний простір, поверхня висохне, і життя стане неможливим для організмів. Інші вчені вважають, що Земля в будь-якому випадку загине через мільярд років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні прогнозують аномальне літо

Планета існує багато мільярдів років, проте життя на ній виникло 3 млрд років тому. Зараз Земля знаходиться в останній стадії існування. Якщо через мільярд років Земля не загине, це трапиться набагато пізніше через Сонце. За 7 млрд років воно буде світити в 2 тис. разів яскравіше. Середня температура на планеті досягне 2 тис. градусів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити