image
 |  0 21 Вересня 2018 | 08:58

Паспортний скандал на Закарпатті: в Угорщині зробили гучну заяву

У відповідь на паспортний скандал, який виник на Закарпатті, Угорщина пригрозила ще більше сповільнити інтеграцію України до Європейського Союзу.
Про це повідомив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто. За його словами, після попередніх років, негативних для закарпатських угорців, та спроб залякування, "зараз серія нападок вийшла на новий рівень". Про це повідомляє прес-служба угорського МЗС.
"Угорщина уважно спостерігає за подіями, і не виключено, що і в майбутньому буде продовжувати сповільнювати інтеграцію України в євроструктури", - зазначив Сійярто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна висилає угорського консула за видачу паспортів Угорщини українцям


Угорський міністр збирається підняти це питання на зустрічі з українською стороною у Нью-Йорку під час генеральної асамблеї ООН, яка відбудеться наступного вівторка. Сійярто також зазначив, що Угорщина розцінить висилку свого консула з Берегово через відео з роздачею паспортів, як недружній акт з боку України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити