image
 |  20 27 Грудня 2019 | 23:02

«Перекладання плитки», – луцький фотограф розкритикував реконструкцію Театрального майдану

Лучанам представили, яким можливо буде відремонтований Театральний майдан, а це без ялинок у центрі міста, з новим фонтаном та новобудовою на місці колишньої громадської вбиральні.

Звісно, що лучани очікували бачити Театральний майдан з інноваціями, а це підземними переходом та парковкою.

Читайте також: Останній рік «життя» ялинки в центрі Луцька: поспішіть робити фото

«Деяким «архєротєкторам», які так активно займаються «поліпшенням», а фактично - знищенням міста, цей слайд з 80-х про фонтани і Театральний майдан. Часом не варто ремонтувати те, що не поламане, може краще гроші на відновлення старого міста потратити, а то перекладання плитки і розбивку клумб не треба видавати за «подвиги» і геніальні проекти без букви «е»...», - коментує луцький фотограф Віктор Чухрай.

Ми писали раніше про те, що в запропонованій концепції змін реконструкції Театрального майдану немає зелених красунь, які очевидно цьогоріч будуть в останнє милувати лучан.

Натомість, очевидно, що в когось із провладної більшості Луцькради збудуться «егоїстичні» задуми будівництва кав’ярні на місці теперішньої закинутої вбиральні. Про несмак в архітектурі не варто нагадувати, бо вони проявляються всі на площі Героїв Майдану поряд із майбутнім несмаком архітектури ЖК «Егоїст».

Читайте також: Розповіли про долю будинку-розвалюхи поблизу Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити