image
 |  2 19 Липня 2019 | 08:44

Під час Майдану Порошенко вимагав посаду в обмін на трансляцію на «5 каналі», – Тягнибок

Під час Майдану експрезидент України Петро Порошенко вимагав призначити Гройсмана віце-прем’єр-міністром в обмін на трансляцію на “5 каналі”.

Про це в ефірі “Право на владу” сказав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Тягнибок наголосив, що до них із Яценюком та Кличком прийшов Порошенко, котрий заявив, що в обмін на трансляцію подій Революції Гідності він вимагає призначити Володимира Гройсмана на посаду в уряді.

“Я особисто це чув. Може, вам Порошенко про це не сказав, але ми всі знали”, – сказав Гройсман.

Тягнибок також розказав, що після перемоги Революції Гідності, Порошенко робив усе можливе, щоб Яценюк пішов у відставку.

“Він навіть залучив до цього Саакашвілі, котрому пообіцяв пост прем’єр-міністра. Проте після того, як Яценюка скинули, Порошенко захотів поставити свою людину – Гройсмана”, – додав Тягнибок.

Нагадаємо, Володимир Гройсман заявив, що партія “Європейська солідарність” будує свою політичну компанію на брехні. В свою чергу у партії Петра Порошенка відповіли, що глава Уряду і сам вдається до соціологічних маніпуляцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку люди, від одної з політичних сил, відмовляються від участі у виборах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити