image
 |  0 12 Лютого 2019 | 13:41

Під двері будинку директора ринку в Рівному кинули гранату

У двері приватного будинку в Рівному кинули гранату.

Про це повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Рівненської області.

"До поліції 12 лютого близько 2:20 повідомила 47-річна жителька обласного центру, що невідома особа перед вхідними дверима її будинку кинула вибуховий предмет", – йдеться в повідомленні поліції.

За даними місцевого видання "Рівне вечірнє", мова йде про директорку "Торгового центру-Д" (ринку Дикого) Олену Нездюр, доньку Ярослава Дикого, колишнього засновника та власника ринку.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник через незамкнену хвіртку зайшов на територію приватного будинку та кинув під вхідні двері невідомий вибуховий предмет.

Внаслідок вибуху пошкоджено фасад, віконне скло вхідних дверей, частково плитку на сходах, навіс та вікно над дверима.

У будинку перебувало подружжя та 15-річний син. Ніхто із них, на щастя, не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запекла війна: «фанат» хутряної ферми на Волині погрожує журналістам

За результатами огляду працівники вибухотехнічного відділу ГУНП попередньо встановили, що вибухнула граната РГД 5. Її уламки вилучили та відправили на експертизу.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити