image
 |  0 5 Лютого 2021 | 17:06

Під Луцьком у будинку загорілася труба з газом (ВІДЕО)

Загорання газопроводу, яке могло обернутися вибухом у багатоквартирному будинку, сталося у селі Гірка Полонка.

Про це пишуть Волинські Новини.

Пожежа сталася 4 лютого на вулиці Шкільній.

«Вийшла з під’їзду – горить. Думаю, Господи, аби лиш не злетіли в повітря!» - розповіла жителька будинку Тетяна, яка й повідомила журналістам про пожежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про захмарні зарплати керівництва «первинки» Луцького району

Відео інциденту опублікував у фейсбуці Андрій Рибак.

«Ось так виходиш з під'їзду, а там газ горить! Дорогий. Усі служби приїхали швидко і все ліквідували», - зазначив у дописі чоловік.

Зі слів очевидців, пожежники та працівники газової служби оперативно ліквідували загоряння.

Про деталі інциденту Інформаційному агентству Волинські Новини розповів начальник аварійно-диспетчерської служби «104» Валентин Киричук.

«До нас виклик надійшов 4 лютого близько 12:40. Аварійна служба виїхала на місце, але по прибуттю горіння, як такого, вже не було. Загорання сталося через проблеми з електрикою – напруга потрапила на газопровід, від цього вигоріла квантова прокладка. Надзвичайну ситуацію ліквідували електрики. Опісля наші фахівці замінили пошкоджені частини».

Після виявлення причини загорання та її ліквідації спеціалісти служби технічного обслуговування відновили газопостачання у будинку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити