image
 |  266 26 Квітня 2024 | 15:47

Підприємець став новим депутатом Ковельської міської ради

Учора, 25 квітня, відбулась 49-та сесія Ковельської міської ради. На початку пленарного засідання голова територіальної виборчої комісії Олександра Кузьмич оголосила про реєстрацію депутатом ради Анатолія Шайнюка, кандидата від Волинської обласної організації Аграрної Партії України.

Про це пише Ковель медіа.

Шайнюк Анатолій Костянтнович народився 15 листопада 1958 року, має середньо спеціальну освіту, безпартійний, підприємець, проживає у Ковелі.

На місцевих виборах у 2020 році за нього віддали свої голоси 46 виборців. Він прийшов у депутатський корпус Ковельської міської ради замість підприємиці Олени Мигулі, яка написала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень.

Як інформує міськрада, Анатолій Шайнюк працюватиме у постійній комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, планування та розвитку території об’єднаної громади, утворення та функціонування старостинських округів, сільського господарства, природокористування та використання надр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську прорвало самовільно прокладений водопровід

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити