image
 |  0 19 Травня 2020 | 08:32

Подвійне громадянство – чергова державоруйнівна пропозиція Зеленського, – дисидент Степан Хмара

Для сильних держав полігромадянство стає інструментом експансії своїх інтересів у слабших, а для слабших – це загроза ерозії їхнього суверенітету у різних функціях держави. Потрібно, як кажуть, з порога відкинути будь-які непотрібні дискусії навколо чергової державоруйнівної пропозиції Зеленського. Це надважливий законопроект в контексті руйнування УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ, тобто ДЕРЖАВОРУЙНІВНИЙ!

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий український дисидент Степан Хмара.

"Небезпечна провокація!

Зеленський звернувся до ВРУ з черговою «ініціативою» розглянути Закон про подвійне громадянство.

Я не погоджуюся з тими журналістами, політологами, так званими, політиками (тобто дрібними політиканами), що це законопроект не першочергової важливості, а його впихають у ВРУ аби відвести увагу від важливих питань. Це не так. Це надважливий законопроект в контексті руйнування УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ, тобто ДЕРЖАВОРУЙНІВНИЙ!" - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергове дно: Шахрай, який виступив спільником легітимізації російських терористів, – експерт про Гордона

Зі слів Степана Хмари, не варто вдаватися в примітивну дитячу дискусію з такими мудрецями, як наприклад журналіст Микола Вересень: «ми ж ідемо в Європу, а там відносно полігромадянства проблем нема», вони непогано живуть...

"Подібних, підступних «аргументів» вистачало і тоді, коли ми творили українську Конституцію і відстояти «єдине громадянство» було дуже нелегко. Але нам це вдалося, бо ми розуміли, які загрози для нашої молодої держави від подвійного громадянства. Для сильних держав полігромадянство стає інструментом експансії своїх інтересів у слабших, а для слабших - це загроза ерозії їхнього суверенітету у різних функціях держави. Потрібно, як кажуть, з порога відкинути будь-які непотрібні дискусії навколо чергової державоруйнівної пропозиції Зеленського. Шануйте Конституцію, читайте четверту статтю.

А Зеленському необхідно висунути зустрічну пропозицію-вимогу: якнайшвидше добровільно скласти президентські повноваження, як людині, що не має юридичних, політичних, світоглядних, моральних, і вкінець історичних знань, потрібних для виконання президентських функцій!" - пише він.

На думку Степана Хмари, громадянське українське суспільство мусить чинити тиск на Зеленського, аби він з миром пішов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Зеленського обвалився нижче 40%, – опитування

"Зволікати небажано, бо потім всеодно доведеться викидати Зеленського, інакше він буде добивати Україну, а це неприпустимо.

Карфаген мусить бути зруйнований, Зеленський повинен піти!" - робить висновок український дисидент.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити