image
 |  18 11 Листопада 2019 | 16:01

Поганому танцюристу, як відомо, заважають яйця, – депутат Волиньради про «слуг народу»

Поганому танцюристу, як відомо, заважають яйця. Вчора голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що нинішній склад Верховної Ради буде достроково розпущений із вірогідністю 75%. Дивно чути такі прогнози від представника правлячої сили, якій сьогодні належить вся повнота влади в Україні. 

Таку думку висловив голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів на сторінці у facebook.

"Не знаю, що заважає Зеленському та «слугам народу» показати все, на що вони здатні. Погані депутати? Не той прем'єр? Чужі чиновники? А хто їх погоджував, пропонував і призначав? Хіба не Зеленський? Саме ця особа несе персональну відповідальність за всіх народних депутатів, яких пропонує від «Слуг народу», за уряд, за високопосадовців, яких призначає. У тому числі й за провали у зовнішній політиці та економіці. 

Це спроба «відбілити» Зеленського. Зробити з нього «бубочку» і скинути весь негатив на Верховну Раду та депутатів. Хоча список народних депутатів від «Слуг народу» формував саме Зеленський. Він публічно обіцяв всій країні, що відповідає за кожного нардепа. Нардепи від «Слуг народу» виявилися «вовками в овечій шкурі»? Корумповані, бездарні та некомпетентні?

Але ж Зеленський особисто привів їх у парламент. Це – його рідна команда. Тому якщо вже розпускати цей парламент, то справедливо переобрати й президента, який продемонстрував повну кадрову та управлінську імпотенцію", - написав депутат.

Читайте також: Волинь протестує проти продажу землі (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити