image
 |  7 19 Листопада 2020 | 08:48

Погуляйко перетворив Волинську ОДА у центр із працевлаштування донецьких корупціонерів

Чиновники голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка погрузли в корупції. «Слуги народу», яких привіз з собою на Волинь цей прибулець з Донбасу, виявилися не тільки бездарними держслужбовцями, а й жадібними корупціонерами.

Директор ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Ігор Свиридов – колишній «регіонал» із Донецької області, призначений Юрієм Погуляйком на посаду весною. За кілька місяців він розгорнув на Волині бурхливу діяльність. Новостворене ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області» швидко перетворилося в корупційну установу. Виникла схема поборів з підприємців. А всі тендери почала вигравати донецька фірма «Данко», яка збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнили скандального посадовця Волинської ОДА

Зараз Ігоря Свиридова звільнили за угодою сторін. Але невідомо, чи він буде притягнутий до відповідальності за корупцію. Бо у державі Зеленського корупціонерів ніхто не садить. Додам, що Ігор Свиридов ще місяць тому балотувався у Волинську обласну раду за списком «Слуг народу». Невже Юрій Погуляйко не знав про темні справи свого підлеглого? Невже не підозрював, що Ігор Свиридов робить щось недобре? Сумніваюся.

Зауважу, що то вже не перший донбаський чиновник Погуляйка, який приїхав на Волинь за відкатами і хабарями. У травні на спробі налагодити систему поборів з підопічних попалився новопризначений директор департаменту соцполітики Волинської облдержадміністрації Костянтин Нестеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тупість і жадібність, помножені на хамство та зверхність, - голова Волинської «Свободи» про директора департаменту з Донбасу

Тоді креатуру голови Волинської ОДА із скандалом звільнили з посади. Але невідомо, чи чоловік поніс хоч якесь покарання. І ось знову, не пройшло й кілька місяців, – новий корупційний скандал.

Погуляйко перетворив Волинську ОДА у центр із працевлаштування донецьких корупціонерів. Це – об'єктивна реальність, яку не можна ігнорувати. Сподіваюся, новий склад Волинської облради підтримає принципову позицію фракції ВО «Свобода» і одним з перших рішень висловить недовіру Юрію Погуляйку.

Чим скоріше Погуляйко піде у відставку, тим краще буде для Волині та волинян.

Анатолій ВІТІВ,

голова фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолій Вітів: На Волинь прийшла команда абсолютно чужих осіб, які не розуміють ні проблем області, ні самих волинян

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити