image
 |  2 15 Березня 2019 | 12:14

Показуха від лісників: самовільно висадили, а потім забрали рослини з клумб у центрі Луцька (ФОТО)

У Луцьку на Театральній площі лісники самовільно висаджували рослини довкола пам’ятника Лесі Українки на один день, а потім знову викопали.

Як стало відомо власкору «ВолиньUA» про висаджування зелених насаджень на Театральному майдані не повідомляли міську владу Луцька.

Показуху влаштували працівники ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр». Сьогодні його ж працівники викопують із клумб зелені насадження.

У коментарі «ВолиньUA» працівники повідомили, що можуть лишити туї висаджені в клумбу за умови, якщо місто за це заплатить.

Однак, висаджувати рослини лісники у міської влади навіть не просили дозволу.

Як прокоментували у Луцькій міській раді, від лісників було лише три заявки: проведення всеукраїнського з’їзду лісників, встановлення та монтаж конструкцій та дозвіл на виїзду торгівлю. Про висадження рослин у клумби міста мови не йшло.

Читайте також: Сім'я депутата Волинської облради скуповує медіа

Вочевидь, з можливим приїздом Петра Порошенка до Луцька, на Театральній площі у Луцьку, лісники Володимир Бондар та Олександр Кватирко вирішили похизуватися своєю продукцією у закритому режимі, адже охочі лучани не мали доступу до цієї виставки.

Лісники за покликанням Володимир Бондар та Олександр Кватирко.

Нагадаємо, весь центр міста, 14 березня, був заповнений працівниками лісової галузі, правоохоронцями та нацгвардією. Однак Порошенко, прибувши до Луцька на військовий аеродром, таки не заїхав на виставку лісників, оминув обласний центр та поїхав до Ковеля, де розповідав людям про успішне сімейне життя зі своєю дружиною Мариною.

Читайте також: Одним з перших кандидатів на відкликання з Волиньради є очільник фракції «БПП» Володимир Бондар. У нього близько 50% пропусків сесій облради за два роки.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити