image
 |  2 2 Серпня 2018 | 07:34

За нападом на активістку Катерину Гандзюк можуть стояти місцеві поліціянти

Голова Центру інформації про права людини Тетяна Печончик заявила, що до нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк можуть бути причетні працівники місцевої поліції.
Про це повідомляє: "Вголос".
 Печончик розповіла про подію в ефірі програми «Нині вже» на Громадському.

«Справді, є такі випадки, коли поліція не те, що не розслідує, але ще й дуже часто стоїть за тими, хто нападав… З приводу Катерини Гандзюк і вчорашнього нападу на неї, там теж може бути такий мотив, оскільки вона активно критикувала корупцію у місцевій поліції і, власне, це теж може бути одним із мотивів нападу на неї. Це відразу породжує сумніви, що розслідування буде справедливим, всестороннім та ефективним», — сказала Печончик.
«Це ми бачимо по тому, що вже за два дні поліція 2 рази змінила кваліфікацію цієї справи», — додала вона.

Як раніше повідомлялося, близько 08:30 ранку 31 липня Катерина Гандзюк вийшла з під’їзду. Із кущів їй назустріч вийшов невідомий чоловік років 20-25, який тримав у руках ємність із рідиною. Невідомий вилив рідину, попередньо кислоту, в обличчя жінки, після чого втік.
Потерпілу з опіками доставили до лікарні.
Згодом літак ДСНС транспортував до Києва постраждалу працівницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість отруєних на весіллі на Волині зросла до 30 чоловік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити